Creatieve Studio
Cursus interieur- en design journalistiek

Afgelopen zomer zag ik een advertentie voorbij komen in de ELLE Decoration, in samenwerking met Fontys Hogeschool, voor hun cursus Interieur- en Design journalistiek.
Tijdens de cursus wordt er door experts aandacht besteed aan trendwatching, de inzet van social media-kanalen zoals Instagram, interviewtechnieken, technisch schrijven (SEO), het pitchen van onderwerpen, kleuren analyseren, het succesvol opstarten van een blog, redigeren en een stoomcursus fotografie.
Kortom: alles voor een succesvolle start als interieur- of designjournalist. Maar zeker ook voor een startende ondernemer binnen de interieur branche, met stiekeme dromen voor een eigen blog, is wat ik dacht. Zonder enige twijfel heb ik me dan ook direct aangemeld voor deze cursus die afgelopen September van start ging

Inmiddels heb ik de cursus succesvol afgerond en sta ik te popelen om jullie het een en ander te laten zien van de opdrachten die ik tijdens de cursus heb gemaakt. Heerlijk om weer even ‘in de schoolbanken’ te zitten, nieuwe dingen leren, nieuwe uitdagingen en vooral ook nieuwe inspiraties. Iedere dinsdagavond kwam ik vol energie, zeg maar gerust stuiterend, thuis.|
In mijn volgende post zul je de eerste opdracht zien, een van mijn favorieten, het trendpalet