Creatieve Studio

OVER


Do it.. is een creatieve studio met focus op interieur & styling. Mijn missie is om een warm thuis te creëren waar de persoonlijkheid van de bewoners doorheen sijpelt. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn! Voor de zakelijke markt ligt onze kracht in conceptueel denken. Samen gaan we voor de optimale beleving, zowel binnen het bedrijf als bij wat naar buiten wordt uitgedragen. Tot in detail!

Visie op interieur.

Het interieur moet passen bij wie je bent en bij wat je doet. Een interieuradvies- en ontwerp is niet zomaar wat lijnen op papier

zetten, een kleurtje uitzoeken et voilà, klaar. Nee! Je huis binnenkomen voelt pas écht als thuiskomen wanneer jouw karakter tot in de muren voelbaar is.

‘Ieder mens is uniek en daarom kan geen enkel interieur hetzelfde zijn’ 

Het gezicht achter Do it.. creative studio

Hi! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen.

Mijn naam is Sonja van den Heuvel en interieur, ja dat is mijn passie. Ik weet nog goed dat we op mijn 12e verhuisden en ik als eerste een doos vol accessoires meenam. De lijstjes hingen aan de muren en gezellige accessoires stonden op hun plek voordat er überhaupt één meubelstuk binnen stond.

Toen was al duidelijk: het liefst ben ik bezig met sfeer, kleur en vormgeving. Ik kleur graag buiten de lijntjes en conceptueel denken en werken, ja dat is mijn ding! Onder de naam Do it.. creative studio ontwerp ik interieurs voor particulieren en bedrijven.


Na het afronden van de opleiding Interior Design and

Styling aan de Jan des Bouvrie Academy heb ik een aantal jaren in loondienst en later op freelancebasis gewerkt in deze branche. In 2019 heb ik de stap genomen om volledig als zelfstandige aan de slag te gaan. En wat zijn er al mooie projecten en mooie samenwerkingen voorbijgekomen!


De handtekening van Do it..

Simple but special’

Ieder ontwerp is anders, afgestemd op de bewoners of gebruikers. Qua sfeer en stijl bewegen we als studio mee, stijlvast of trendgevoelig, nee dat zijn we niet!

Bescheiden, nuchter & praktisch versus uitgesproken, intuïtief &conceptueel. Dat is het karakter van Do it.. Hoe je dat terugziet in onze ontwerpen? De ontwerpen zijn speels, conceptueel en objectgericht. Dat resulteert in een mooi lijnenspel, precieze kleurencombinaties en een levendige mix aan materialen.

Het totaalplaatje is in evenwicht, de persoonlijkheid van bewoners of gebruikers is voelbaar en details zijn geen details, maar al onderdeel van het ontwerp!