Interieurontwerp horecazaak | Tappers

 

Bar | Tappers

Tappers, een nieuwe horecazaak met een verfrissend concept! Fantastisch dat ik al vanaf een vroeg stadium betrokken mocht zijn bij dit project en deze zaak heb mogen vormgeven.

Mijn drijfveer is om bij ieder project iets unieks te creëren, iets eigens. Inspiratie is overal, soms ga je ernaar op zoek en soms kom je deze spontaan tegen. Inspiraties leg ik vast op foto of ik sla ze op mijn ‘interne geheugenschijf’ op. Bij een project als deze heb ik niet één specifieke inspiratiebron, maar meerdere. Van een oer Hollandse oude bruine kroeg tot een hippe tent in Sydney.

 

Taptafels | Tappers

Tappers wordt qua interieur een bruine kroeg 2.0. De intieme sfeer, een gevoel van huiselijke gezelligheid en geborgenheid maar dan in een eigentijds jasje. Door de twee verschillende functies – aan de ene kant de taptafels en aan de andere kant het cafégedeelte – die samenkomen in deze zaak konden we spelen met de kleuren, materialen en vormen om deze sfeer te creëren. Om ervoor te zorgen dat de twee verschillende functies een eenheid worden is ‘verbinding’ een belangrijk thema geweest tijdens het ontwerpproces.

 

Taptafels | Tappers

Binnen is een mooie mix aan materialen, meubels en kleuren te zien zijn. Van barkruk met een hoog ‘bruine kroeg gehalte’ tot een geometrisch brons patroon bij de bar tot een hele grote, en vooral unieke, wandschildering. Alleen om die muurschildering te bewonderen moet je dus al naar Tappers komen!

Kortom.. Je komt binnen in een unieke en eigentijdse kroeg, met een intieme sfeer, het gevoel van huiselijke gezelligheid en de geborgenheid van een bruine kroeg. Ga snel een kijkje nemen ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *